Tänu ühiselt loodud suurepärase festivali eest!

Head festivalil osalejad

Meie südamlik tänu kõigile, kes olid osalisteks Tartu Haridusfestivali 2023. aasta tegemistes – seda nii õpitubade läbiviijate, ürituste korraldajate või ka osavõtjatena. Kõikidel teil oli kanda oma roll selle suure haridussündmuse õnnestumises.

Selle aasta teema tõstis tähelepanu alla mitmeid olulisi mõtteid, mis on vajalikud nii õpetaja kui ka õpilaste tasakaalu leidmisel ja hoidmisel elus. Oleme saanud osalejatelt väga positiivset tagasisidet ja tänu selle eest, et õpitoad olid nii eripalgelised ja pakkusid tõepoolest laia valikut: oli nii vaimse tervise teemasid kui tehnoloogia valdkonda käsitlevaid õpitube, oli nii õpetaja enda tassi täitmisele kui ainealases professionaalses arengus edenemisele suunatud tegevusi, oli ühiseid koostegutsemise ja endasse süüvimise ettevõtmisi.

Haridusfestival on leidnud endale kindla koha Eesti haridusmaastikul ja toob igal aastal kokku inimesi nii Tartust kui paljudest teistest piirkondadest. Hea meel on selle üle, et ka õpitubade läbiviijaid oli seekord mujalt Eesti linnadest. Festivalil osales tänavu üle 1300 inimese. Õpitubadesse registreerumiste arv ületas esmakordselt 3000 piiri ja õpitubade läbiviijaid oli enam kui 160. Neile lisandusid veel õhtuste ürituste eest vastutajad.

Siinkohal soovimegi avaldada erilist tänu õhtuste ürituste korraldajatele: aitäh Tartu Annelinna Gümnaasium, Tartu Karlova Kool koos koorikooliga ja Tartu Kesklinna Kool – teie üritused toitsid meie hinge imeliste emotsioonidega!

Haridusfestival valmib paljude inimeste koostöös ja on väga eriline haridussündmus. Soovime alati pakkuda teile kõigile suurepärast festivalikogemust, kuid vajame selleks teie abi: palun andke meile tagasisidet toimunud festivali kohta hiljemalt 5. novembril 2023 järgneval lingil: https://forms.gle/S7QKA2ms9wtaG24Z7

Aasta pärast on ees ootamas juubelihõnguline kümnes haridusfestival ja innustame juba varakult koguma ideid ja kogemusi, mida teistega järgmisel aastal jagada. Uus haridusfestival toimub traditsiooniliselt sügisesel koolivaheajal, ikka teisipäevast neljapäevani ja teemaks on „Edasiliikumise kunstid“.

Kohtumiseni uuel festivalil! Seniks aga soovime teile kõigile sellel aastal kogutud heade mõtete viljakat rakendamist.

Tartu Haridusfestivali korraldusmeeskond

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga