OSKUSTE ÖÖ Tartu Rakenduslikus Kolledžis tuleb taas!

Euroopa kutseoskuste nädala raames toob VOCO Tartu Rakenduslik Kolledž teieni põneva sündmuse – Oskuste ÖÖ! Kõik huvilised on teretulnud liituma sel neljapäeva õhtul, 26. oktoobril 2023, algusega kell 18:00 kuni 21:00 Tartu B-korpuse õppehoones aadressil Kopli 1. Oodatud on kõik, eriti täiskasvanud, lapsevanemad, põhikooli ja gümnaasiumite õpetajad. Kogu üritus on kõigile TASUTA!
Oskuste ÖÖ pakub erakordset võimalust tutvuda Tartu Rakendusliku Kolledži õppimisvõimalustega. Avatud on uksed ekskursioonidele ja VOCO töötubadele, kus saate uurida kooli õppehooneid, klassiruume, õpilaskodu ja palju muud. Lisaks on võimalus osaleda põnevates töötubades, kuhu saab registreeruda SIIN.

Üle Eesti toimuvad erinevates kutsekoolides erinevaid oskusõpet tutvustavad tegevused, mis muudavad Oskuste ÖÖ suureks nädala suursündmuseks. Kavas on töötoad, koolitused ja mitmesugused oskusi arendavad tegevused.
Sündmusele sissepääs toimub Kopli 1 B-korpuse õppehoone peauksest. Lisaks on avatud Oskuste ÖÖ kohvik Meliss, kust saab soetada VOCO õpilaste poolt valmistatud kõike head ja paremat. Kogu ürituse ajal toimub ka erialade laat, mis võimaldab kõigil külalistel tutvuda erinevate VOCO erialadega ning nende tegevustega. Olgu teie huvi seotud iluteenuste, tehnoloogia või kulinaarse maailmaga, leiate kindlasti midagi inspireerivat. Näiteks saate ilukooli lauas õppida kätekoorijate valmistamist ja nautida kätemassaaži. Tehnikakooli laua juures saate proovida virtuaalkeskkonnas keevitamist õppesimulaatoril ning treipingi peal treimist. Toidukooli lauas ootab teid šokolaadide degusteerimine ja palju muud põnevat. 

Tulge ja avastage VOCO hairdusmaailma läbi praktiliste kogemuste!
Kohtume 26. oktoobril VOCOs!

Lisainfo ja registreerimine: www.voco.ee/oskuste-oo

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga