Südamlik tänu ja ikka üheskoos tegusalt edasi!

Hea kaasteeline

Soovime tänada selle eest, et panustasite Tartu Haridusfestivali 2022. aasta tegemistesse. Festivali kava sai kokku väga eripalgeline ja palju põnevaid valikuid pakkuv. Tagasiside osalejatelt on olnud positiivne ja oodatakse juba huviga järgmist aastat.

Sellel korral oli õpitubadest ja üritustest osavõtjaid üle 2300 ning tulijaid oli kõigist Eestimaa nurkadest. Head mõtted, mida festivalil jagati, aitavad meil kõigil lisada osakese Eesti hariduse arengusse, need aitavad meie lastele luua just seda kasvukeskkonda, mida nad tänasel päeval vajavad.

Eriline tänu õhtuste ürituste korraldajatele: Tartu Annelinna Gümnaasium, Tartu Karlova Kool koos koorikooliga ja Tartu Variku kool. Teie loodud hetked ja emotsioonid jäävad meid saatma veel pikaks ajaks!

Aasta pärast on ees ootamas juba uus haridusfestival. Selleks, et kõik väärt ideed saaks kindlasti festivali kavasse, olge varmad märkama ja aegsasti endale üles tähendama, mida järgmisel aastal võiks jagada.

HF22 korraldusmeeskond

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga