Registreerimine töötubadesse on avatud!

Hea haridustöötaja ja haridushuviline!

Sügisene koolivaheaeg rõõmustab meid juba traditsiooniks saanud Tartu haridusfestivaliga, mis sellel aastal toimub 25.–27. oktoobrini. Festivali teemaks on „Juhtimise kunstid“. Juhtimise fookus on festivali õpitubades väga lai, hõlmates nii enesejuhtimise, õppimise juhtimise, huvitegevuse juhtimise, koolijuhtimise, projektijuhtimise kui ka erinevate mänguliste tegevuste juhtimise teemasid.

Üritused on tasuta, kuid osalemine eeldab eelnevat registreerimist, mida saab teha kodulehel iga ürituse juures.

Festivali programmi on kokku pannud haridusasutuste töötajad, kes enamasti astuvad ise üles ka koolitajate rollis, aga on ka spetsiaalselt festivalile kutsutud külalisesinejaid.

Festivali kavas on kaheksakümmend viis õpituba. Lisaks õpitubadele on igal pärastlõunal võimalik vaadata Tartu Elektriteatris harivaid filme. Festivalipäeva lõpetavad traditsiooniks saanud armastatud meelelahutuslikud üritused: Annelinna laulufestival, Tartu Karlova koorikooli sügiskontsert ja õpetajate klubi ehk Õ-klubi.

Registreeri end kohe, sest huvilisi on igal aastal väga palju ja kohad õpitubades täituvad kiiresti.

Kohtumiseni festivalil!


Tartu haridusfestivali korraldajad

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga